plantage EBS bus arrangement

 

Dagje toerist in eigen land. Kom naar de Plantage!

Zin in een busreisje naar de hoofdstad? De Plantage Amsterdam organiseert in samenwerking met de busmaatschappij EBS een actie voor verschillende culturele instellingen in de Plantagebuurt. Combineer een middagje Dappermarkt met een bezoek aan een van de mooie musea, sluit de dag af met een lekker drankje op het terras en wordt weer teruggebracht naar Waterland.

Tegen inlevering van de flyer die in de EBS bussen hangen ontvang je 20% korting op de entreeprijs van de Hermitage waar de tentoonstelling van Peter de Grote te bekijken is. Drink gratis een kopje koffie bij het Scheepvaartmuseum en krijg een mooi souvenir cadeau bij het Museum het Rembrandthuis of lever je flyer in en bezoek met 20% korting de verschillende instellingen in het Joods Cultureel Kwartier.

Koop het EBS buskaartje voor € 10,- bij het EBS stalletje achter Amsterdam Centraal Station, in het VVV toerisme kantoor voor het Amsterdam Centraal Station of direct van je EBS buschauffeur. Wordt ontspannen heen en weer gereden en ontloop de hoge parkeerkosten. Tot ziens in de Plantage, de mooiste buurt van Amsterdam!

Dit arrangement is geldig vanaf 1 juli tot en met 31 oktober 2013.

Voor meer informatie:

EBS bussen in Waterland | 0880-0-327 (0800-0-EBS)
 | www.localbus.nl

De Plantage Amsterdam | info@deplantageamsterdam.nl | www.deplantageamsterdam.nl